abonneer nu
Actueel

Ford maakt prijzen nieuwe Fiesta bekend

Geplaatst op maandag 10 april 2017 13:07
  • © Ford

pinterestmail

Ford heeft de prijzen bekendgemaakt van de nieuwe Fiesta. Die beginnen bij 14.995 euro, mits je gebruik maakt van de aankooppremie.

Dat is een korting van 750 euro voor de snelle beslissers. Deze vanafprijzen gelden voor het instapmodel, een driedeurs Fiesta met onder de kap de 70 pk sterke 1.1 EcoBoost-benzinemotor. Zonder aankooppremie beginnen de prijzen bij 15.745 euro voor een benzine-uitvoering en 18.495 euro voor een diesel.
Specifiek voor het uitrustingsniveau Titanium levert Ford de optiepakketten Navigation Pack, Driver Assistance Pack 2 en Driver Assistance Pack 3. Ter gelegenheid van de introductie worden die drie pakketten samengevoegd tot het First Edition Pack. Zo zijn de opties voordeliger te bestellen dan wanneer je ze ‘los’ aanvinkt.
Ford brengt niet alle uitvoeringen van de Fiesta tegelijkertijd op de markt. Als eerste volgen in juli de uitrustingsniveaus Trend en Titanium. In oktober zullen de sportieve ST-Line en de luxe Vignale volgen. De sportieve ST komt medio 2018.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.