abonneer nu
Lokaal autonieuws

Vakgarage Klaster Auto’s viert 25-jarig bestaan

Geplaatst op vrijdag 30 maart 2018 12:46
  • © Wilbert Bijzitter

  • Marcel Klaster (rechts) overhandigt de sleutels aan Hans Meijerink van HJ montage, die al de 25e bedrijfsauto bij Vakgarage Klaster heeft gekocht. © Eigen foto

pinterestmail

Oldemarkt - Vakgarage Klaster Auto’s in Oldemarkt bestaat 25 jaar en viert dat met diverse acties en aanbiedingen gedurende de hele maand april.

Vakgarage Klaster Auto’s is nu 25 jaar in Oldemarkt gevestigd, maar het bedrijf bestaat al langer’, vertelt Marcel Klaster. Zijn broer Gerardus begon samen met zijn vrouw Aggie met het bedrijf in Basse, naast de voormalige lagere school. Marcel kwam later in het bedrijf, dat in Basse uit haar jasje groeide. Nadat Garage Morren in Oldemarkt stopte, kozen de broers om zich in Oldemarkt, aan de Industrieweg, te vestigen. ‘Want onze klanten komen uit de directe omgeving.’

Uitbreidingen

Intussen zijn er diverse uitbreidingen geweest. Er is een showroom bij gebouwd, het bedrijf heeft een eigen wasserette en doet schadeherstel. Het bedrijf is aangesloten bij Vakgarage en is dus een allround bedrijf geworden. ‘Zo hebben we recent nieuwe testapparatuur voor alle merken in huis. Ja, we zijn inmiddels van alle markten thuis.’

Familiebedrijf

Het bedrijf is een echt familiebedrijf. Gerardus en Aggie Klaster zijn twee jaar geleden gestopt en genieten van hun pensioen. Hun zoon Jan-Paul is al vele jaren werkzaam in het bedrijf. De partner van Marcel, Rita, verzorgt de administratie en hun zoon Sander is hier tevens werkzaam. Zo werken er vier Klasters in het bedrijf en Roy Koning is werkzaam als monteur in opleiding.

Private lease

In de showroom en daarbuiten staan vele occasions (40) vanaf twee jaar oud. Maar ook nieuwe modellen kunnen via Vakgarage Klaster Auto’s worden besteld. En private lease is sinds kort ook mogelijk. Al vanaf 179 euro kun je privé een auto leasen.

Ook voor bedrijfsauto’s kan iedere ondernemer bij Vakgarage Klaster Auto’s terecht. Zo heeft HJ Montage recent al de 25e bedrijfsauto bij Vakgarage Klaster gekocht.

Acties en aanbiedingen

Wie jarig is, trakteert. Het jubileum wordt de hele maand april gevierd met acties en aanbiedingen. Zo geeft Vakgarage Klaster Auto’s korting op een set ruitenwisserbladen, banden, een kleine beurt, aircoservice en –vulling. Bij aankoop van een occasion boven 4500 euro krijgt de koper gratis een grote beurt. En… het is de hele maand gratis autowassen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.