abonneer nu
Lokaal autonieuws

Nieuwe Ford Fiesta bij Broekhuis

Geplaatst op Friday 4 May 2018 16:10
  • © Ford

pinterestmail

Meppel - Bij Broekhuis Meppel staat de nieuwe Ford Fiesta Active in de showroom.

Dit model combineert alle sterke eigenschappen van de Fiesta met een avontuurlijke uitstraling, veel luxe, nieuwe technologie. De Fiesta Active, wordt geleverd met de 1.0 EcoBoost benzinemotor (74 kW/100 pk) en handgeschakelde zesbak.

Met de extra bodemvrijheid (+19 mm) voor een gemakkelijkere instap en de 10 mm grotere spoorbreedte, oogt hij uitermate robuust. Daarbij heeft de Fiesta Active speciale 17 inch lichtmetalen velgen, een onderscheidende vóór- en achterbumper en grille en een stoere bodystyling kit met zwarte en aluminium accenten. De optionele kleur Lux Yellow, eveneens special voor de Active, sluit hier perfect bij aan.

Ook interieur is avontuurlijk

Het interieur van de Fiesta Active is, geheel in lijn met het exterieur, avontuurlijk. Ook hier komt de kleur Lux Yellow nadrukkelijk naar voren, bijvoorbeeld op de standaard sportstoelen. De bekleding is afgewerkt met accenten in Lux Yellow en ook de biezen en stiksels zijn uitgevoerd in deze kleur. Op het dashboard, de voorportieren en de vloermatten zijn eveneens details in Lux Yellow te vinden. De zwarte hemelbekleding levert evenzeer een belangrijke bijdrage aan de unieke Active-sfeer.

Ruimte voor luxe

Bij dit alles is er ook ruimte voor luxe: het stuur, de handrem en de versnellingspooknop zijn met leer bekleed. Verder beschikt de Fiesta Active onder andere over automatische airconditioning, licht- en regensensor en het SYNC3 connectiviteitssysteem met 8 inch touchscreen en B&O Play. SYNC3 is eenvoudig te bedienen door middel van spraaksturing of het touchscreen. De smartphone kan met bluetooth of middels één van de twee USB aansluitingen worden verbonden. Als er voor die laatste optie gekozen wordt, kan er tevens gebruik gemaakt worden van Apple Car Play of Android Auto™.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.