abonneer nu
Lokaal autonieuws

Veel jong gebruikte Renaults bij Matter

Geplaatst op zaterdag 2 juni 2018 13:10
  • Melvin Boer bij een aantal jonge occasions. © Martijn Bijzitter

pinterestmail

Meppel - Autobedrijf Matter Meppel is de officiële Renault-dealer voor Meppel, Steenwijk en omstreken. Niet alleen voor een nieuwe Renault kun je hier terecht, het autobedrijf heeft een flinke voorraad jong gebruikte Renaults.

‘Wij hebben momenteel 40 jong gebruikte Renaults. Deze auto’s zitten veelal nog in de fabrieksgarantie en zijn allen voorzien van zeer zuinige motoren met de nieuwste techniek. Alle auto’s worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens schema, professioneel gereinigd, hebben nieuwe APK (indien nodig), hebben algehele controle gehad en hebben 6 of 12 maanden garantie’, vertelt Melvin Boer van Matter Meppel.

Garantie

Wie een Renault Top Occasion koopt, kan (indien jonger dan 5 jaar) kiezen voor 12 maanden Renault Top Occasion garantie. ‘Wij beschikken tevens over meerdere demonstratieauto’s, die ook worden aangeboden. Kiest de klant liever voor nieuw? Dan hebben we ook voldoende keus.’

Voor ieder wat wils

De voorraad varieert van een Renault Twingo van € 6.950,- tot een Renault Espace van € 50.950,-. ‘Momenteel zien wij de vraag naar auto’s met een hoge instap groeien.’ Op de foto staat een dergelijke Renault Captur van bouwjaar 2017. Er is dus voor ieder wat wils. Inruilen is geen probleem. ‘Wij ruilen alles in, ongeacht staat, bouwjaar en kilometerstand.’

De occasions zijn te vinden op mattermeppel.nl.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.