abonneer nu
Lokaal autonieuws

Nieuwe bus STAVIB

Geplaatst op maandag 3 december 2018 13:55
  • Links Wiebe te Velde, rechts Henk Veldkamp © Eigen foto

pinterestmail

Vollenhove/Meppel - De STAVIB (Stichting Aangepast Vervoer In (voorheen) Brederwiede) heeft een nieuwe bus.

Vrijdagmiddag 23 november heeft de vestigingsdirecteur Wiebe te Velde van Ford Broekhuis Meppel een nieuwe Ford Transit Custom Automaat afgeleverd bij de STAVIB in Vollenhove.

De oude bus, zes jaar oud, heeft inmiddels 380.000 kilometer op de teller en was toe aan vervanging. de aflevering vond plaats bij MFA De Burght in Vollenhove. Met ruim 20 vrijwilligers werd eerst koffie gedronken en gesmuld van het heerlijke gebak dat Wiebe meegebracht had.

Na de koffie ging het hele gezelschap naar buiten en onder luid applaus kwam de versierde bus aanrijden. Wiebe te Velde memoreerde in zijn toespraakje aan de al jaren prettige manier van samenwerken met de stichting uit Vollenhove en Henk Veldkamp, voorzitter van de STAVIB beaamde dit ook namens de vrijwilligers. De sleutels van de nieuwe bus, helemaal ingericht voor gehandicaptenvervoer, werden aan de voorzitter overhandigd.

Nadien was er voor alle aanwezige vrijwilligers nog een hapje en een drankje in De Burght.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.