abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Regio

Wie is de maestro van Noordwolde?

Geplaatst op zaterdag 13 april 2019 09:15
  • Maestro. © Foto Pixabay.com

pinterestmail

Noordwolde - Muziekvereniging de Woudklank houdt zondag 14 april het Maestroconcert in ‘t Buurthuus in Noordwolde.

Dit concert is gebaseerd op het televisieprogramma Maestro. Hierin leren bekende Nederlanders hoe moeilijk en uitdagend het is om een orkest te leiden.

Op 14 april laten drie bekende Noordwoldigers zien wat hun talenten zijn. Wie wordt de Maestro van Noordwolde? Is het supermarkteigenaar Hasker de Jong? Wethouder Roelof Theun Hoen? Of steelt presentator Andries Ophof de show?

Naast een driekoppige vakjury onder leiding van dirigente Ellis Nijdam mag het publiek de deelnemers beoordelen.

De opbrengst van het concert wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe instrumenten voor de jeugd. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Het concert begint om 14.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.