abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vertrouwen in coalitie
Het kabinet kan aan de slag. Na de langste formatie ooit wordt dit het meest groene kabinet in de parlementaire geschiedenis. Het regeerakkoord heeft de titel 'Vertrouwen in de toekomst' meegekregen. Onze stelling luidt: Ik heb vertrouwen in de nieuwe coalitie.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Zorggroep Oude en Nieuwe Land, dat zich richt op ouderenzorg in de omgev...
RTV Meppel, RTV Drenthe en de Meppeler/ Steenwijker Courant van Boom reg...
Regio

Bosbad stemt activiteiten af op werkende ouders

Geplaatst op maandag 18 maart 2013 13:40
  • Bosbad Vledder (Archieffoto) © Eigen foto

pinterestmail

Vledder - Het is alweer een poosje geleden dat Bosbad Vledder aanwezig was op de ondernemersbeurs in Frederiksoord en de Kerstfair in Wapserveen eind vorig jaar.

Stichting Bosbad Vledder heeft zich hier gepresenteerd om de zwemactiviteiten en het zwemonderwijs onder de aandacht te brengen.
Tijdens deze presentatie konden bezoekers door de inleg van € 1,- kans maken op een zwemabonnement door te raden hoeveel knikkers er in de knikkerpot aanwezig waren. Het zwemabonnement is gewonnen door Grietje Eleveld uit Vledder. Aan de bezoekers werd gevraagd om Bosbad Vledder te ondersteunen door lid te worden van de 'Vrienden van Bosbad Vledder'.

Ook dit jaar is er weer een programma voor zwemlessen waarvan de lesdagen beter afgestemd zijn op de werkende ouders. Er wordt les gegeven in kleine groepjes waardoor de individuele begeleiding optimaal is. Er is weer hard aan gewerkt om dit te kunnen blijven bieden aan de bewoners uit de omgeving.

Het bestuur van Bosbad Vledder is momenteel nog druk bezig met de personele invulling en start half maart met de voorbereidingen voor het gereedmaken van het zwembad voor het nieuwe zwemseizoen 2013.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april is er weer gelegenheid voor vrijwilligers om de handen uit de mouwen te steken. Er kan nog veel hulp gebruikt worden.


 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.