abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Griepprik
De interesse voor de griepprik daalt. Vorig jaar liet voor het eerst minder dan de helft (49,9 procent) van de opgeroepenen zich vaccineren. Onze stelling: de griepprik moet verplicht worden voor groepen waarbij de gevolgen van griep ernstig kunnen zijn.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Regio

Auto botst door gladheid op vrachtwagen bij afrit A32

Geplaatst op maandag 12 februari 2018 09:18
  • © René Wiegmink

  • © René Wiegmink

  • © René Wiegmink

  • © René Wiegmink

pinterestmail

Oldeholtwolde – Op de afrit van de A32 ter hoogte van Oldeholtwolde is maandagochtend door de gladheid een personenauto in botsing gekomen met een vrachtwagen.

 

De vrachtwagen reed op dat moment op de Heerenveenseweg.

Volgens de politie remde de vrouw af met haar auto om zodoende te kijken of ze de Heerenveenseweg op kon. Hoewel de bestuurster remde, kwam ze niet tot stilstand en gleed ze door tegen de vrachtwagen aan. Zowel de vrachtwagen als de auto liepen flinke schade op.

De vrouw is door personeel van de ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd en vervolgens over gebracht naar het ziekenhuis. Haar letsel is niet bekend. De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Afgesloten

Zowel de op- als afritten vanuit en naar Heerenveen, als de afrit van en naar Steenwijk waren door het incident gestremd. Verkeer kon via de parallelweg naar Heerenveen toe, aangezien het ongeval de kruising van de A32 met de Heerenveenseweg versperde.

Een berger is ter plaatse gekomen voor de auto, ook voor de vrachtwagen is een zwaarder bergingsvoertuig op geroepen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.