abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Motorcross
Crossende motoren produceren veel lawaai. Dat bleek onlangs weer in Steenwijkerland, waar de motoren tot in het Kornputkwartier te horen waren. In Staphorst vechten omwonenden van een crossbaan vanwege de overlast de omgevingsvergunning voor de rechter aan. Onze stelling: Een keer per maand lawaai door een motorcross vind ik acceptabel.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Regio

'Belevingsvlucht' Lelystad Airport komt er aan

Door Kees Bakker op dinsdag 13 februari 2018 10:41
  • Uitbreiding Lelystad Airport. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Lelystad - Nog voor de zomer wordt er een zogenaamde 'belevingsvlucht' gehouden, waarbij een vliegtuig op 1.800 meter de route van en naar Lelystad Airport gaat vliegen.

Dat gebeurt met een Airbus 320 of een Boeing 737, vliegtuigen die vanaf april 2019 op Lelystad Airport gaan vliegen. Het ministerie organiseert de vlucht zodat mensen kunnen ervaren wat hen straks boven het hoofd hangt.

In Zwolle is er binnenkort een overleg over de precieze invulling van de belevingsvlucht.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (6) Plaats een reactiereacties
profielfoto
13 Feb 2018 12:38
J. Visser
Dit doen ze al 2 jaar
profielfoto
13 Feb 2018 15:31
H.P.M. van der Kolk
Ik mis een bericht over de mogelijke belangenverstrengeling tussen de MER voorzitter en de rapporteur die de MER moest bijwerken.... Want dat is veel belangrijker dat iedereen weet dat er mateloos gesjoemeld kan worden met cijfers en feiten omdat bijna niemand meer iets van zo'n MER snapt, behalve wat oplettende mensen uit de Alders borreltafel. Maar dit is geen nieuws voor de Flevopost, die eet te veel brood van de gemeente Lelystad.....
profielfoto
14 Feb 2018 00:46
H Schipper-van der Vegt
Eén vlucht? Dat zal dan wel overdag zijn met zoveel mogelijk herrie van het gebruikelijke verkeer.
Een nachtvlucht zou ook in het programma moeten zitten, dan hoor je echt wat er langs komt.
profielfoto
16 Feb 2018 11:50
M van der Valk
Ssssttt Schipper, u maakt met uw gekrakeel teveel kanaal en ja joh ‘s nachts zijn er geen vluchten op Lelystad, maar als immer jokkende tegenstander is uw enige wapen: nepnieuws
profielfoto
16 Feb 2018 11:52
M van der Valk
Kolk, ben je soms ontslagen bij Flevopost, wat een haterij telkens. Ik denk dat een krantje vouwen de enige prestatie is die u ooit in uw sneue bestaan heeft geleverd.

En iedereen is fout en stout, behalve Kolkie...
profielfoto
16 Feb 2018 15:51
H.P.M. van der Kolk
Beetje boos, Valkie? Ik heb nooit bij de Flevopost gewerkt, en zou dat ook nooit willen, want: een plaatselijk blaadje wat alles eet wat de gemeente voorschrijft is helaas niet objectief. En waarom die boosheid? Probleempjes bij het investeren of bij uw sneue bezigheden? U produceert niet alleen veel lawaai waar niemand op zit te wachten, uw posts zijn vooral 'fakenews', ik hoor het Trompetter M van der Valk zo zeggen...
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.