abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Griepprik
De interesse voor de griepprik daalt. Vorig jaar liet voor het eerst minder dan de helft (49,9 procent) van de opgeroepenen zich vaccineren. Onze stelling: de griepprik moet verplicht worden voor groepen waarbij de gevolgen van griep ernstig kunnen zijn.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Regio

Gloednieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer!’ bij TV Oost

Geplaatst op zaterdag 17 februari 2018 12:30
  • Gloednieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer!’ bij TV Oost. © TV Oost

pinterestmail

Regio - Vele kijkers stemmen elke zondag af op TV Oost om te genieten van Duitstalige muziek uit de Alpenlanden. Die kunnen vanaf zondag 18 februari hun hart ophalen want dan zendt de regionale omroep voor Overijssel nieuwe afleveringen uit van het programma Spiel mir Einer.

In oktober 2017 vond de tweede editie plaats van ‘Schlagernacht des Jahres’ in de Zwolse IJsselhallen. In een bijna uitverkochte hal konden duizenden Schlager en Volksmusik liefhebbers genieten van optredens van onder meer Dennie Christian, Die Zillertaler, de Kastelruther Spatzen en Gaby Albrecht. In de eerste drie afleveringen van ‘Spiel mir Einer’, gepresenteerd door Wijbrand van der Sande, beelden van deze Schlagernacht en backstage interviews van alle artiesten.

Fraaie videoclips

In de daaropvolgende afleveringen zijn er ook fraaie videoclips van Volkstümliche muziekgroepen en andere Duitstalige artiesten te zien en zal er veel aandacht worden besteed aan de mooiste plekjes, attracties en evenementen in Oostenrijk.

Nieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer’ zijn te zien vanaf zondag 18 februari om 10.00, 13.00 en 15.00 uur bij TV Oost. Kijk voor meer informatie op www.rtvoost.nl   

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.