abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Regio

Gloednieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer!’ bij TV Oost

Geplaatst op zaterdag 17 februari 2018 12:30
  • Gloednieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer!’ bij TV Oost. © TV Oost

pinterestmail

Regio - Vele kijkers stemmen elke zondag af op TV Oost om te genieten van Duitstalige muziek uit de Alpenlanden. Die kunnen vanaf zondag 18 februari hun hart ophalen want dan zendt de regionale omroep voor Overijssel nieuwe afleveringen uit van het programma Spiel mir Einer.

In oktober 2017 vond de tweede editie plaats van ‘Schlagernacht des Jahres’ in de Zwolse IJsselhallen. In een bijna uitverkochte hal konden duizenden Schlager en Volksmusik liefhebbers genieten van optredens van onder meer Dennie Christian, Die Zillertaler, de Kastelruther Spatzen en Gaby Albrecht. In de eerste drie afleveringen van ‘Spiel mir Einer’, gepresenteerd door Wijbrand van der Sande, beelden van deze Schlagernacht en backstage interviews van alle artiesten.

Fraaie videoclips

In de daaropvolgende afleveringen zijn er ook fraaie videoclips van Volkstümliche muziekgroepen en andere Duitstalige artiesten te zien en zal er veel aandacht worden besteed aan de mooiste plekjes, attracties en evenementen in Oostenrijk.

Nieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer’ zijn te zien vanaf zondag 18 februari om 10.00, 13.00 en 15.00 uur bij TV Oost. Kijk voor meer informatie op www.rtvoost.nl   

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.