abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Regio

Gloednieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer!’ bij TV Oost

Geplaatst op zaterdag 17 februari 2018 12:30
  • Gloednieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer!’ bij TV Oost. © TV Oost

pinterestmail

Regio - Vele kijkers stemmen elke zondag af op TV Oost om te genieten van Duitstalige muziek uit de Alpenlanden. Die kunnen vanaf zondag 18 februari hun hart ophalen want dan zendt de regionale omroep voor Overijssel nieuwe afleveringen uit van het programma Spiel mir Einer.

In oktober 2017 vond de tweede editie plaats van ‘Schlagernacht des Jahres’ in de Zwolse IJsselhallen. In een bijna uitverkochte hal konden duizenden Schlager en Volksmusik liefhebbers genieten van optredens van onder meer Dennie Christian, Die Zillertaler, de Kastelruther Spatzen en Gaby Albrecht. In de eerste drie afleveringen van ‘Spiel mir Einer’, gepresenteerd door Wijbrand van der Sande, beelden van deze Schlagernacht en backstage interviews van alle artiesten.

Fraaie videoclips

In de daaropvolgende afleveringen zijn er ook fraaie videoclips van Volkstümliche muziekgroepen en andere Duitstalige artiesten te zien en zal er veel aandacht worden besteed aan de mooiste plekjes, attracties en evenementen in Oostenrijk.

Nieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer’ zijn te zien vanaf zondag 18 februari om 10.00, 13.00 en 15.00 uur bij TV Oost. Kijk voor meer informatie op www.rtvoost.nl   

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.