abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Regio

Steggerda zet polonaise in

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 19:39
  • © Piet Bosma

pinterestmail

Steggerda Voor de 55e maal dompelde Steggerda zich onder in het carnaval.

Prins Berry den eerste werd ondersteund door zijn hofdames Nienke Demmink en Lisanne Boscha en de heren van de raad van elf. In Lyklema-Styns in Wolvega werd met oude carnavalsnummers de polonaise ingezet. In de feestzaal de Landerije kwam onder leiding van de band Band-It het carnavalsfeest snel op gang. De orde van verdienste van de Bûtenbieners was voor Berry Zandink, die door kordaat optreden een dorpsgenoot heeft gered. De prijs voor mooist verkleden ging naar Johan Kroon, het duo Sofie en Sjanine en de groep met Karin, Suzan, Leone, Miranda en Manon. Voor de familiedag was zondag alles uit de kast getrokken. Met een pannakooi van stro en met muziek van DJ Ruud werd het een groot carnavalsfeest. De mooist verklede kinderen waren Sanne Scheltinga als Barbie, Floor en Lian als trage wifies en Rinze, Pieter, Renate, Sophie en Owen als raad van de toekomst. Woensdag 14 februari om 20.11 uur is het afsluitstuk van het carnaval, het traditionele haringhappen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.