abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Motorcross
Crossende motoren produceren veel lawaai. Dat bleek onlangs weer in Steenwijkerland, waar de motoren tot in het Kornputkwartier te horen waren. In Staphorst vechten omwonenden van een crossbaan vanwege de overlast de omgevingsvergunning voor de rechter aan. Onze stelling: Een keer per maand lawaai door een motorcross vind ik acceptabel.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Regio

Steggerda zet polonaise in

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 19:39
  • © Piet Bosma

pinterestmail

Steggerda Voor de 55e maal dompelde Steggerda zich onder in het carnaval.

Prins Berry den eerste werd ondersteund door zijn hofdames Nienke Demmink en Lisanne Boscha en de heren van de raad van elf. In Lyklema-Styns in Wolvega werd met oude carnavalsnummers de polonaise ingezet. In de feestzaal de Landerije kwam onder leiding van de band Band-It het carnavalsfeest snel op gang. De orde van verdienste van de Bûtenbieners was voor Berry Zandink, die door kordaat optreden een dorpsgenoot heeft gered. De prijs voor mooist verkleden ging naar Johan Kroon, het duo Sofie en Sjanine en de groep met Karin, Suzan, Leone, Miranda en Manon. Voor de familiedag was zondag alles uit de kast getrokken. Met een pannakooi van stro en met muziek van DJ Ruud werd het een groot carnavalsfeest. De mooist verklede kinderen waren Sanne Scheltinga als Barbie, Floor en Lian als trage wifies en Rinze, Pieter, Renate, Sophie en Owen als raad van de toekomst. Woensdag 14 februari om 20.11 uur is het afsluitstuk van het carnaval, het traditionele haringhappen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.