abonneer nu
 
...
vinkje
DE STELLING
poll
Koopkracht
De koopkracht van de Nederlandse bevolking is in 2017 met 0,5 procent gegroeid. Er werd echter een koopkrachtstijging van 1 procent voorspeld. In de plannen voor Prinsjesdag 2018 staat dat de koopkracht 1,5% stijgt. Onze stelling: ‘Koopkracht omhoog? Ik geloof er niks van…’
...
dossiers
De voetbalkrant 2018 is een uitgave van de Opregte Steenwijker Courant e...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
...
Regio

Wolf in regio waargenomen

Geplaatst op maandag 16 april 2018 11:00
  • Wolf bij Appelscha? © Twitter / Anne Graafstra

mail

Appelscha/Dwingeloo - Tussen Appelscha en Oosterwolde is zaterdagmorgen een wolf waargenomen. Eerder zou er een wolf zijn gesignaleerd in de omgeving Langedijke/Appelscha.

Een akkerbouwer filmde de ontmoeting.

Een kudde lammetjes van een schapenboer in Dwingeloo is flink aangevallen. Twee dieren overleefden de aanval niet, terwijl een ander lam gewond raakte en een ander spoorloos verdwenen is. De politie meldt dat een lam volledig is opgegeten; het andere dode dier is verdronken, vermoedelijk toen deze op de vlucht sloeg.

Of de aanval afkomstig is van een wolf, kan de politie niet zeggen. Onderzoek moet dat uitwijzen. Mogelijk heeft een ander dier de kudde aangevallen.

 

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...