abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Regio

Hier gaat de opbrengst van Kerst Inn in Steggerda naartoe

Geplaatst op Thursday 13 December 2018 07:21
  • © Lenus van der Broek

pinterestmail

Steggerda - De Kerst Inn commissie van de Protestantse Gemeente Lindestreek houdt vrijdag 14 december een Kerst Inn in het Anker in Steggerda.

Er zijn onder meer kerststukjes, kniepertjes en vogelvoertaartjescte koop. Voor kinderen is er een grabbelton en een knutselhoekje. Daarnaast is er een verloting.

De opbrengst van de Kerst Inn gaat net als vorig jaar naar verpleeghuis LindeStede in Wolvega. LindeStede heeft haar tuinen met een Beleeftuin aantrekkelijker gemaakt voor haar cliënten. Met de opbrengst van de Kerst Inn 2017 is een volière gebouwd in de binnentuin van LindeStede. Twee weken geleden is de volière feestelijk geopend.

De Kerst Inn commissie haalt nu geld op voor een fontein in de vijver van de Beleeftuin.

Van 16.00 tot 19.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.