abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Regio

't VlechtTheater pakt uit in het voorjaar

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019 12:52
  • Guitar Latino Trio speelt 20 januari in 't VlechtTheater. © Eigen foto

pinterestmail

Noordwolde - 't VlechtTheater in Noordwolde is actief sinds medio 2018 met de programmering van voorstellingen in de theaterzaal van 't Buurthuus. Daarvoor werd eerder in het theater een nieuwe geluidsinstallatie geplaatst.

Werkgroep VlechtTheater houdt zich bezig met de programmering en uitvoering van een nieuw programma. Uitgangspunt is binnenhalen van (landelijke) kwaliteitsvoorstellingen. Naast de eigen programmering wordt door theaterbureaus en zelfstandige ensembles de theaterzaal afgehuurd voor voorstellingen, waarbij 't Vlechttheater alle taken rond de voorstelling op zich neemt.

Zondag 20 januari staat om 15.00 uur het ‘Guitar Latino Trio’ op het podium. Zondag 17 februari om 14.00 uur treedt het duo Spicks & Specks met een muzikale/theatrale terugblik op de jaren ‘60 tot ‘80 op. Centraal bij het optreden staan de Bee Gees en andere bands uit die tijd.

Zaterdag 9 februari om 20.00 uur staat Kees van Amstel (bekend van VPRO en the Comedy Train) met zijn nieuwe voorstelling ‘Een bang jongetje dat hele enge dingen doet’ in Noordwolde. Zaterdag 30 maart treedt om 20.00 uur toneelgroep ‘t Volk van Grada’ uit Emmen op met de komedie (in het Drents) ‘Als de natuur zien gang giet.’

Op zaterdag 13 april om 20.00 uur is meester-verteller Eric Borrias met het programma ‘de 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’, naar de bestseller van Jonas Jonasson, te gast in ‘t VlechtTheater.

www.vlechttheater.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.