abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Regio

Nieuwe voorzitter voor SDA Dwingeloo

Geplaatst op dinsdag 12 februari 2019 09:14
  • Bram Bloemerts is maandag Helga Duiven opgevolgd al voorzitter van Stichting Dorpsactiviteiten Dwingeloo. © Hugo Faber

pinterestmail

Dwingeloo - Het bestuur van Stichting Dorps Activiteiten Dwingeloo is weer op sterkte. Tijdens de maandag gehouden jaarvergadering is Bram Bloemerts benoemd tot de nieuwe voorzitter. Hij volgt Helga Duiven op. Tijdens de vergadering werd ook het programma van het dorpsfeest 2019 bekendgemaakt.

Het bestuur van Stichting Dorps Activiteiten Dwingeloo nam maandag niet alleen afscheid van voorzitter Helga Duiven, Ook Peter Kroes is vertrokken uit het bestuur. Beide werden hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet voor SDA. Met Bea Boer e Emiel Stolk zijn er twee nieuwe gezichten tot het bestuur toegetreden. En door een herverdeling van taken binnen het bestuur zijn alle positie nu weer bezet. Bram Bloemerts is dus de nieuwe voorzitter. Hans Mollink heeft het secretariaat overgenomen van Jenny Mertens en Bert Bult blijft penningmeester. Annelyn Satler, Joyce van de Koogh en Erik Nijstad maken het bestuur van SDA compleet.

Dorpsfeest

Tijdens de vergadering maandag werd ook het programma van het dorpsfeest bekendgemaakt. Bijzonder omdat ze in Dwingloo niet elk jaar, maar eens in de twee jaar groot uitpakken. Het feest vind plaats van 13 tot en met 16 juni. Voor de Dwingelers belooft het weer een feest der herkenning te worden met vier dagen lang heel veel muziek. Zo zijn er optredens van Ken Besuijen en de bands Karambam, SmildegerRoet en Barcode.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.