abonneer nu
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Regio

Ondernemer gevonden voor informatiecentrum Holtingerveld

Geplaatst op donderdag 14 maart 2019 21:31
  • Informatiecentrum Holtingerveld. © Gerrit Boer

pinterestmail

Havelte - De zoektocht naar een horecaondernemer voor het informatiecentrum op het Holtingerveld is geslaagd. Tijdens de selectieprocedure zijn de plannen van Bianca Rozeboom-Koning als beste beoordeeld.

Het college van Westerveld is verheugd dat er een ondernemer is gevonden die naast het runnen van het horecagedeelte, ook evenementen en activiteiten gaat ontplooien in het gebied.

Als alles volgens planning verloopt, gaat de horecagelegenheid op het Holtingerveld in de meivakantie open voor publiek.

Extra impuls

Volgens wethouder De Haas zorgt de komst van de nieuwe ondernemer voor een extra impuls in het gebied: 'De plannen gaan verder dan alleen het openstellen van de horecagelegenheid. Ze zijn gericht op passende activiteiten in het gebied in samenwerking met de andere organisaties die een actieve rol spelen op het Holtingerveld. Het enthousiasme van Bianca Rozeboom-Koning spat er van af! Ik heb er alle vertrouwen in dat deze ontwikkeling een extra impuls geeft aan het prachtige gebied'.

Procedure

Het college heeft op 26 februari 2019 ingestemd met de gunning van de horeca op het Holtingerveld. Hiervoor is eind januari, na het vertrek van de familie Faken, een openbare uitvraag en gunningprocedure in gang gezet.

Bianca Rozeboom-Koning is actief geweest als toeristisch regisseur voor de Stichting Toeristische Promotie Westerveld en heeft aan de wieg gestaan van talrijke evenementen zoals het Bevrijdingsfestival, Kolonieloop en de nachtelijke beleving. Ook heeft ze met haar bedrijf Broodnodig.pr horeca-activiteiten ontplooit op diverse festivals.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.