abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Ledenvergadering van huurdersvereniging de Veste

Geplaatst op dinsdag 16 april 2019 09:00
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - Huurdersvereniging de Veste houdt woensdag 17 april de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze wordt gehouden in de Zuidwester aan de Gasthuislaan 82 in Steenwijk. Het thema is duurzaamheid.

 De vergadering begint om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Vooraf en tijdens de vergadering wordt er koffie en thee met koek geserveerd. De agenda voor de algemene ledenvergadering en de daarbij behorende documenten zijn te vinden op website www.hv-deveste.nl.

Na de algemene ledenvergadering is er een korte pauze, tijdens deze pauze is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarna komt het thema van de avond ‘duurzaamheid’ aan de orde. Woonconcept is aanwezig om hierover uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.