abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Mooie gift van € 3300,- van Preuvenement voor Stichting Vier het Leven

Geplaatst op dinsdag 9 april 2019 10:36
  • © eigen foto

pinterestmail

Steenwijk - Paula Groen van Lionsclub Steenwijk De Kop heeft de mooie opbrengst van maar liefst €3300 van het afgelopen 10e Preuvenement overhandigd aan Tjitske de Heij van Stichting Vier het Leven.

De stichting, die culturele activiteiten organiseert voor eenzame of minder mobiele ouderen, zal het bedrag gebruiken om de organisatie van een kennismakingsmatinee voor ouderen uit de regio Steenwijkerland mogelijk te maken.

Het 10e Preuvenement vond afgelopen 22 maart plaats in Rabo Theater De Meenthe.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.