abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Voorjaarsmarkt in Zonnekamp

Geplaatst op maandag 15 april 2019 11:42
  • © Janny de Vries

pinterestmail

Steenwijk - Zonnekamp in Steenwijk, onderdeel van Zorggroep Noorderboog, organiseert op dinsdag 16 april een voorjaarsmarkt.

Er zijn stands met huis- en tuindecoraties, sieraden, tassen en kaarten en leuke dingen die de bewoners zelf maakten. Ook kunnen bezoekers genieten van koffie met gebak, kniepertjes en heerlijke Turkse en Indische hapjes. Bovendien zijn er prachtige prijzen te winnen met het rad van fortuin.

Iedereen is van harte welkom, tussen 10.00 en 15.30 uur, aan de Oyershoeve 1 in Steenwijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.