abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Kom in de kas bij RSG Tromp Meesters

Geplaatst op dinsdag 16 april 2019 08:30
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - Woensdag 17 april opent RSG Tromp Meesters de schooltuindeuren voor het publiek. De afdeling praktijkonderwijs wordt dan omgetoverd tot een klein tuincentrum.

Alle planten en producten zijn door de leerlingen van PrO gekweekt, verzorgd of gemaakt. Duizenden mooie plantjes en struiken worden op deze ‘Kom in de kas dag’ voordelig van eigenaar gewisseld.

Gratis koffie en thee

Kom tussen 10.00 en 17.00 uur langs voor mooie zomerbloeiers, siergrassen, bijzondere bomen maar ook voor (snack)groentes en heerlijke kruiden. Voor iedere bezoeker staat een gratis kopje koffie of thee klaar.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.