abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Damesteam voetbal RSG door naar de landelijke finale Olympic Moves

Geplaatst op zaterdag 13 april 2019 17:49
  • © RSG Tromp Meesters

  • Dames voetbalteam RSG Tromp Meesters. © RSG Tromp Meesters

pinterestmail

Steenwijk - Het damesvoetbalteam van de RSG Tromp Meesters schrijft donderdag 11 april geschiedenis: voor het eerst staat het schoolteam in de landelijke finales van de scholencompetitie Olympic Moves.

Tijdens de regionale finales in Assen winnen ze alle wedstrijden en veroveren hiermee een verdiende eerste plaats.

Vijf andere voetbalteams, twee dansteams en twee hockeyteams zitten donderdagmorgen in de bus richting Assen. Bij de voetbalteams heeft klas 1 dapper gespeeld, maar komt helaas niet verder dan de poulewedstrijden. Klas 2/3 heeft goed gespeeld met mooie combinaties en veel doelpunten. Ze worden tweede in de poule en dit betekent loten en penalty's nemen. Helaas wordt het geen kruisfinales voor deze meiden.

Spectaculaire dag

Het schoolteam dames beleeft een spectaculaire dag in Assen. Met mooie combinaties, veel kansen, voldoende doelpunten en twee fraaie reddingen van de keepster (geen enkel doelpunt tegen gehad) mogen ze zich de terechte winnaar noemen. De meiden mochten aan het einde van de dag de gouden beker ophalen en zijn hiermee dus door naar de landelijke finale in Papendal.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.