abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

EHBO vereniging Steenwijk reikt Tilanuspenningen uit aan trouwe leden

Geplaatst op zondag 14 april 2019 19:58
  • Bljjk van waardering voor trouwe EHBO'ers. © Eigen foto

pinterestmail

Steenwijk - EHBO vereniging Steenwijk heeft donderdag 11 april de bronzen Tilanuspenningen uitgereikt aan de EHBO leden die 25 jaar hun EHBO diploma hebben.

De vereniging heeft een grote groep trouwe leden die jaarlijks hun herhalingen volgen, om zo een bijdrage te kunnen leveren bij ongevallen in om het huis, in een bedrijf en bij evenementen waar EHBO’ers gevraagd worden. De onderscheiding is uitgereikt aan Eddy Willemse, Johannes Soer, Jan Pellinkoft, Jaap van Veen, Roel Hoogwerf, Coby Bergsma, Jan de Vries en Dikkie Tuenter.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.