abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Niet alle fracties verschieten kruit gemeentewapen Steenwijkerland

Geplaatst op vrijdag 14 november 2008 00:17
mail

STEENWIJK - Politiek Steenwijkerland kan er over twee weken, in de raadsvergadering op 25 november, nog lustig op los discussiëren. Dan moet een definitieve keuze voor een gemeentewapen worden gemaakt. De CDA-, VVD- en CPB-fractie spraken zich donderdagavond tijdens de commissie al wel uit vóór het eerste ontwerp, een eigentijds, herkenbaar wapen. BuitenGewoon Leefbaar kiest voor het tweede, rijker en meer traditioneel ofwel historisch ontwerp.

De fracties van Progressief Alternatief Steenwijkerland, Socialistische Partij en ChristenUnie maakten hun keuze vooralsnog niet kenbaar of zijn er nog niet uit. Ook de leden van de PvdA, die besloten hadden er een vrije kwestie van te maken, hielden hun kruit nog droog, zo valt in de Opregte Steenwijker Courant van vrijdag 14 november verder te lezen. Of het vlammende betoog van historicus Henk Spreen, die ondanks bezwaren toch gaat voor het eigentijdse ontwerp, nog van doorslaggevende betekenis zal zijn op de uiteindelijke keuze van de politiek zal op de 25e blijken.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.