abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Steenwijk

Samen schilderen en eten in De Oerthe

Geplaatst op zaterdag 12 maart 2016 13:13
  • © BRU/ Marjan Zinger

pinterestmail

Steenwijk - In wijkcentrum De Oerthe is dinsdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur een zogenaamd ‘Schilders Atelier’. Onder deskundige begeleiding wordt er gewerkt aan een gezamenlijk doek.

Vooraf aanmelden is niet nodig en iedereen mag meedoen. De eigen bijdrage is vijf euro en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

Buurthap

Op deze dinsdag is er ook weer de gezamenlijke buurthap in het wijkcentrum. In samenwerking met RIBW Groep Overijssel wordt er elke dinsdag een buurthap georganiseerd. De buurthap is ook een leuke manier om andere mensen te ontmoeten tijdens het nuttigen van een goedkope, doch goede maaltijd. De inloop is om 17.00 uur en er staat deze keer andijviestamppot met rookworst op het menu. Om 17.30 uur gaat iedereen aan tafel. De kosten bedragen € 4,00, inclusief kopje koffie en toetje. Je hoeft geen lid te zijn van de wijkvereniging om deel te nemen aan deze activiteit. Wel is het goed om je vooraf aan te melden via info@wvdemiddenweg.nl, via het contact-formulier op de website of meld je aan door even bij het wijkgebouw langs te komen.

Graag aanmelden voor zondag zodat men rekening kan houden met het aantal te verwachten personen.
Na de buurthap is er eventueel tijd om spelletjes met elkaar te doen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.