abonneer nu
 
...
vinkje
DE STELLING
poll
Koopkracht
De koopkracht van de Nederlandse bevolking is in 2017 met 0,5 procent gegroeid. Er werd echter een koopkrachtstijging van 1 procent voorspeld. In de plannen voor Prinsjesdag 2018 staat dat de koopkracht 1,5% stijgt. Onze stelling: ‘Koopkracht omhoog? Ik geloof er niks van…’
...
dossiers
De voetbalkrant 2018 is een uitgave van de Opregte Steenwijker Courant e...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
...
Steenwijk

Samen schilderen en eten in De Oerthe

Geplaatst op Saturday 12 March 2016 13:13
  • © BRU/ Marjan Zinger

mail

Steenwijk - In wijkcentrum De Oerthe is dinsdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur een zogenaamd ‘Schilders Atelier’. Onder deskundige begeleiding wordt er gewerkt aan een gezamenlijk doek.

Vooraf aanmelden is niet nodig en iedereen mag meedoen. De eigen bijdrage is vijf euro en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

Buurthap

Op deze dinsdag is er ook weer de gezamenlijke buurthap in het wijkcentrum. In samenwerking met RIBW Groep Overijssel wordt er elke dinsdag een buurthap georganiseerd. De buurthap is ook een leuke manier om andere mensen te ontmoeten tijdens het nuttigen van een goedkope, doch goede maaltijd. De inloop is om 17.00 uur en er staat deze keer andijviestamppot met rookworst op het menu. Om 17.30 uur gaat iedereen aan tafel. De kosten bedragen € 4,00, inclusief kopje koffie en toetje. Je hoeft geen lid te zijn van de wijkvereniging om deel te nemen aan deze activiteit. Wel is het goed om je vooraf aan te melden via info@wvdemiddenweg.nl, via het contact-formulier op de website of meld je aan door even bij het wijkgebouw langs te komen.

Graag aanmelden voor zondag zodat men rekening kan houden met het aantal te verwachten personen.
Na de buurthap is er eventueel tijd om spelletjes met elkaar te doen.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...