abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Wolven
De laatste tijd wordt regelmatig een wolf in Nederland gezien. Ook worden er schapen doodgebeten, mogelijk door de wolf. Onze stelling: Ondanks de schade die wolven toebrengen, zijn ze welkom in ons landschap.
dossiers
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Zorggroep Oude en Nieuwe Land, dat zich richt op ouderenzorg in de omgev...
Steenwijk

Samen schilderen en eten in De Oerthe

Geplaatst op zaterdag 12 maart 2016 13:13
  • © BRU/ Marjan Zinger

pinterestmail

Steenwijk - In wijkcentrum De Oerthe is dinsdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur een zogenaamd ‘Schilders Atelier’. Onder deskundige begeleiding wordt er gewerkt aan een gezamenlijk doek.

Vooraf aanmelden is niet nodig en iedereen mag meedoen. De eigen bijdrage is vijf euro en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

Buurthap

Op deze dinsdag is er ook weer de gezamenlijke buurthap in het wijkcentrum. In samenwerking met RIBW Groep Overijssel wordt er elke dinsdag een buurthap georganiseerd. De buurthap is ook een leuke manier om andere mensen te ontmoeten tijdens het nuttigen van een goedkope, doch goede maaltijd. De inloop is om 17.00 uur en er staat deze keer andijviestamppot met rookworst op het menu. Om 17.30 uur gaat iedereen aan tafel. De kosten bedragen € 4,00, inclusief kopje koffie en toetje. Je hoeft geen lid te zijn van de wijkvereniging om deel te nemen aan deze activiteit. Wel is het goed om je vooraf aan te melden via info@wvdemiddenweg.nl, via het contact-formulier op de website of meld je aan door even bij het wijkgebouw langs te komen.

Graag aanmelden voor zondag zodat men rekening kan houden met het aantal te verwachten personen.
Na de buurthap is er eventueel tijd om spelletjes met elkaar te doen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.