abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Zware blessure voor voetbalster Sharon Bruinenberg

Geplaatst op woensdag 9 november 2016 16:30
  • © Eigen foto

pinterestmail

Steenwijk – Voetbalster Sharon Bruinenberg uit Steenwijk, speelster van PEC Zwolle, heeft een zware blessure opgelopen.

Tijdens een training maandagavond raakte haar enkel uit de kom. Die blijkt ook nog eens gebroken en er zijn breuken in haar kuitbeen en scheenbeen ontdekt. ‘Ik kwam in botsing met een teamgenoot. Ik hoorde het kraken en ik voelde meteen dat het niet goed was. Toen ik naar mijn voet keek, was die negentig graden gedraaid. Ik zei meteen: die is gebroken’, zegt de 20-jarige middenveldster.

Operatie

De enkel is terug in de kom gezet. Uit scans blijkt dat er breuken zijn in de enkel, kuit- en scheenbeen. Een operatie dezelfde avond zat er nog niet in. ‘Ik had daarvoor gegeten en was dus niet nuchter.’ Het is wachten op een operatie.  ‘Hopelijk kan ik snel worden geopereerd.’

Herstel

Ze verwacht dat het herstel wel lang zal duren. ‘Het voetbalseizoen is voor mij voorbij. Mocht het herstel voorspoedig verlopen dan hoop ik dat ik aan het eind van het seizoen nog een paar wedstrijden te mogen spelen.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.