abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Motorcross
Crossende motoren produceren veel lawaai. Dat bleek onlangs weer in Steenwijkerland, waar de motoren tot in het Kornputkwartier te horen waren. In Staphorst vechten omwonenden van een crossbaan vanwege de overlast de omgevingsvergunning voor de rechter aan. Onze stelling: Een keer per maand lawaai door een motorcross vind ik acceptabel.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijk

McDonald's Steenwijk voor twee weken dicht

Geplaatst op maandag 12 februari 2018 07:53
  • © Colin Coule

  • © Colin Coule

  • © Colin Coule

  • © Colin Coule

  • © Colin Coule

  • © Colin Coule

pinterestmail

Steenwijk – Om 20.00 vanavond was het zo ver, medewerkers van de McDonald’s in Steenwijk sloten de toegangsweg naar het terrein af met borden, waarop vermeld staat dat zij tot en met 24 februari gesloten zullen zijn vanwege de verbouwing.

Een maand geleden startte de verbouwing, die vooral gericht was op de buitenkant van het restaurant, zo is het pand vergroot waardoor er meer ruimte is voor zitplaatsen.

In de komende twee weken zal het restaurant, de keuken en het magazijn volledig worden verbouwd waardoor zij na de heropening ook de speciale burgers kunnen aanbieden.

Naast de nieuwe keuken worden er digitale bestelzuilen geplaatst, komen er meer zitplaatsen en wordt er een overdekte fietsenstalling gerealiseerd.

McDonald’s Steenwijk is een van de laatste vestigingen die nog volgens het verouderde concept werkte. Om automobilisten tegemoet te komen die niet op de hoogte waren kregen zij een tegoedbon aangeboden voor de McDonald’s in Meppel, die gewoon geopend is.

  • ignore touch

    © Colin Coule

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.