abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

McDonald's Steenwijk voor twee weken dicht

Geplaatst op Monday 12 February 2018 07:53
  • © Colin Coule

  • © Colin Coule

  • © Colin Coule

  • © Colin Coule

  • © Colin Coule

  • © Colin Coule

pinterestmail

Steenwijk – Om 20.00 vanavond was het zo ver, medewerkers van de McDonald’s in Steenwijk sloten de toegangsweg naar het terrein af met borden, waarop vermeld staat dat zij tot en met 24 februari gesloten zullen zijn vanwege de verbouwing.

Een maand geleden startte de verbouwing, die vooral gericht was op de buitenkant van het restaurant, zo is het pand vergroot waardoor er meer ruimte is voor zitplaatsen.

In de komende twee weken zal het restaurant, de keuken en het magazijn volledig worden verbouwd waardoor zij na de heropening ook de speciale burgers kunnen aanbieden.

Naast de nieuwe keuken worden er digitale bestelzuilen geplaatst, komen er meer zitplaatsen en wordt er een overdekte fietsenstalling gerealiseerd.

McDonald’s Steenwijk is een van de laatste vestigingen die nog volgens het verouderde concept werkte. Om automobilisten tegemoet te komen die niet op de hoogte waren kregen zij een tegoedbon aangeboden voor de McDonald’s in Meppel, die gewoon geopend is.

  • ignore touch

    © Colin Coule

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.