abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Opening Seniorweb

Geplaatst op maandag 12 februari 2018 16:30
  • © SeniorWeb

pinterestmail

Steenwijk - Goed nieuws voor inwoners van Steenwijk en omgeving: SeniorWeb is weer gestart met digitale cursussen in Steenwijk.

Met medewerking van de bibliotheek is SeniorWeb Meppel erin geslaagd de locatie SeniorWeb Steenwijk nieuw leven in te blazen. Veertig cursisten zijn al begonnen met de eerste lessen die worden gegeven in de bibliotheek van Steenwijk. Op 19 februari om 13.15 uur wordt SeniorWeb locatie Steenwijk (op eerste verdieping van de bibliotheek) officieel geopend door wethouder Dieke Frantzen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te maken met docenten, die alles kunnen vertellen over het cursusaanbod en de inloopochtend die iedere maandagochtend wordt gehouden. Inschrijven is ook mogelijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.