abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijk

Opening Seniorweb

Geplaatst op maandag 12 februari 2018 16:30
  • © SeniorWeb

pinterestmail

Steenwijk - Goed nieuws voor inwoners van Steenwijk en omgeving: SeniorWeb is weer gestart met digitale cursussen in Steenwijk.

Met medewerking van de bibliotheek is SeniorWeb Meppel erin geslaagd de locatie SeniorWeb Steenwijk nieuw leven in te blazen. Veertig cursisten zijn al begonnen met de eerste lessen die worden gegeven in de bibliotheek van Steenwijk. Op 19 februari om 13.15 uur wordt SeniorWeb locatie Steenwijk (op eerste verdieping van de bibliotheek) officieel geopend door wethouder Dieke Frantzen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te maken met docenten, die alles kunnen vertellen over het cursusaanbod en de inloopochtend die iedere maandagochtend wordt gehouden. Inschrijven is ook mogelijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.