abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Motorcross
Crossende motoren produceren veel lawaai. Dat bleek onlangs weer in Steenwijkerland, waar de motoren tot in het Kornputkwartier te horen waren. In Staphorst vechten omwonenden van een crossbaan vanwege de overlast de omgevingsvergunning voor de rechter aan. Onze stelling: Een keer per maand lawaai door een motorcross vind ik acceptabel.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijk

Opening Seniorweb

Geplaatst op maandag 12 februari 2018 16:30
  • © SeniorWeb

pinterestmail

Steenwijk - Goed nieuws voor inwoners van Steenwijk en omgeving: SeniorWeb is weer gestart met digitale cursussen in Steenwijk.

Met medewerking van de bibliotheek is SeniorWeb Meppel erin geslaagd de locatie SeniorWeb Steenwijk nieuw leven in te blazen. Veertig cursisten zijn al begonnen met de eerste lessen die worden gegeven in de bibliotheek van Steenwijk. Op 19 februari om 13.15 uur wordt SeniorWeb locatie Steenwijk (op eerste verdieping van de bibliotheek) officieel geopend door wethouder Dieke Frantzen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te maken met docenten, die alles kunnen vertellen over het cursusaanbod en de inloopochtend die iedere maandagochtend wordt gehouden. Inschrijven is ook mogelijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.