abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Steenwijk

Oud-directeur Kompas vertelt over talenten

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 14:07
  • © Het Kompas

pinterestmail

Steenwijk Maandagmorgen was oud directeur Jan Wiersma weer even terug op het Kompas. In de groepen 7 en 8 had hij het met de leerlingen over hun talenten.

Daarna vertelde hij een verhaal over talenten, met de titel ‘de Dierenschool’. Dit verhaal gaat over het feit dat we allemaal talenten hebben en dat we met onze talenten ‘iets’ moeten doen. Er dus achter komen wat je talenten zijn, die ontwikkelen en daar met het oog op de toekomst iets mee doen. De basisschool kan daar een belangrijke aanzet toe geven. In een discussie die volgde wisten de kinderen haarfijn te vertellen, welke talenten ze graag verder wilden ontwikkelen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.