abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Griepprik
De interesse voor de griepprik daalt. Vorig jaar liet voor het eerst minder dan de helft (49,9 procent) van de opgeroepenen zich vaccineren. Onze stelling: de griepprik moet verplicht worden voor groepen waarbij de gevolgen van griep ernstig kunnen zijn.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijk

Oud-directeur Kompas vertelt over talenten

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 14:07
  • © Het Kompas

pinterestmail

Steenwijk Maandagmorgen was oud directeur Jan Wiersma weer even terug op het Kompas. In de groepen 7 en 8 had hij het met de leerlingen over hun talenten.

Daarna vertelde hij een verhaal over talenten, met de titel ‘de Dierenschool’. Dit verhaal gaat over het feit dat we allemaal talenten hebben en dat we met onze talenten ‘iets’ moeten doen. Er dus achter komen wat je talenten zijn, die ontwikkelen en daar met het oog op de toekomst iets mee doen. De basisschool kan daar een belangrijke aanzet toe geven. In een discussie die volgde wisten de kinderen haarfijn te vertellen, welke talenten ze graag verder wilden ontwikkelen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.