abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijk

Oud-directeur Kompas vertelt over talenten

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 14:07
  • © Het Kompas

pinterestmail

Steenwijk Maandagmorgen was oud directeur Jan Wiersma weer even terug op het Kompas. In de groepen 7 en 8 had hij het met de leerlingen over hun talenten.

Daarna vertelde hij een verhaal over talenten, met de titel ‘de Dierenschool’. Dit verhaal gaat over het feit dat we allemaal talenten hebben en dat we met onze talenten ‘iets’ moeten doen. Er dus achter komen wat je talenten zijn, die ontwikkelen en daar met het oog op de toekomst iets mee doen. De basisschool kan daar een belangrijke aanzet toe geven. In een discussie die volgde wisten de kinderen haarfijn te vertellen, welke talenten ze graag verder wilden ontwikkelen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.