abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijk

Swinging Stones maakt KNGF blij met doppen

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 12:04
pinterestmail

Steenwijk - De koorleden van The Swinging Stones uit Steenwijk hebben de afgelopen periode doppen gespaard voor de KNGF: Doppen sparen voor geleidehonden www.geleidehond.nl .

De eindstand van de doppenactie 2017 is 34.727 euro geworden. Van deze opbrengst uit heel Nederland kan de KNGF maar liefst 7 basisopleidingen van een pup bekostigen.

Maandag 12 februari hebben The Swinging Stones een hele vracht doppen feestelijk ingeleverd bij het inleveradres De Kringloopwinkel Steenwijk. De doppenexpert van de Kringloop was er erg blij mee.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.