abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Steenwiecks Plezier viert carnaval

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 17:10
pinterestmail

Steenwijk - Op 10 februari vierde Steenwiecks Plezier in samenwerking met De Pompestompers hun mindervalide carnaval in de Slinger in Steenwijk. Met medewerking voor de muziek van De Vuurtoren werden eerst Prins Stefan en Prinses Dirma naar voren gehaald het prinsenpaar voor dit jaar.

Ook was er een jarige die het goed liet weten dat hij zestig jaar was geworden die dag. Het werd een gezellige avond en er werd wat afgehost en gedanst. Ieder jaar komen er meer mensen naar deze happening en er was al weer vraag wanneer het volgend jaar weer carnaval is, dit is vooral de inzet van Steenwiecks Plezier vereniging voor mindervalide die bijna iedere maand iets voor deze mensen organiseert.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.