abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Motorcross
Crossende motoren produceren veel lawaai. Dat bleek onlangs weer in Steenwijkerland, waar de motoren tot in het Kornputkwartier te horen waren. In Staphorst vechten omwonenden van een crossbaan vanwege de overlast de omgevingsvergunning voor de rechter aan. Onze stelling: Een keer per maand lawaai door een motorcross vind ik acceptabel.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijk

Steenwiecks Plezier viert carnaval

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 17:10
pinterestmail

Steenwijk - Op 10 februari vierde Steenwiecks Plezier in samenwerking met De Pompestompers hun mindervalide carnaval in de Slinger in Steenwijk. Met medewerking voor de muziek van De Vuurtoren werden eerst Prins Stefan en Prinses Dirma naar voren gehaald het prinsenpaar voor dit jaar.

Ook was er een jarige die het goed liet weten dat hij zestig jaar was geworden die dag. Het werd een gezellige avond en er werd wat afgehost en gedanst. Ieder jaar komen er meer mensen naar deze happening en er was al weer vraag wanneer het volgend jaar weer carnaval is, dit is vooral de inzet van Steenwiecks Plezier vereniging voor mindervalide die bijna iedere maand iets voor deze mensen organiseert.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.