abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijk

Carnaval op de Sint Clemensschool

Geplaatst op woensdag 14 februari 2018 15:47
pinterestmail

Steenwijk - Afgelopen dinsdagmiddag vierde de Sint Clemensschool Carnaval. Alle kinderen, leerkrachten en ouders kwamen verkleed op school.

De kinderen werden ontvangen door prins Thom, prinses Ilse en de Raad van Elf, allen leerlingen van groep 8. Nadat de prins en de prinses alle regels hadden verteld voor de carnavalsmiddag, ging de school in carnavalsoptocht door de stad. Deze optocht eindigde in Heren van de Rechter, waar het feestje verder ging en er nog vele polonaises werden gelopen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.