abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Cabaret is populair

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 16:06
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen van Rabo Theater De Meenthe is vorige week woensdag van start gegaan. Meteen bleek dat Cabaret Terug naar Steenwijk het populairst was.

De kaarten voor een van de drie voorstellingen gingen als ‘broodjes over de toonbank’.

Twee vrouwelijke cabaretières zijn blijkbaar ook favoriet: Lucina Bolding en Brigitte Kaandorp. Op een vierde plek staat het cabaretduo Rundfunk. Na de muziekvoorstelling van Miss Montreal, staan nog twee cabaretiers in de top 10: Peter Pannenkoek en Tineke Schouten. Daarna volgen Ancora en Jan Smit. Cabaretière Sara Kroos sluit de top tien.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.