abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijk

Cabaret is populair

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 16:06
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen van Rabo Theater De Meenthe is vorige week woensdag van start gegaan. Meteen bleek dat Cabaret Terug naar Steenwijk het populairst was.

De kaarten voor een van de drie voorstellingen gingen als ‘broodjes over de toonbank’.

Twee vrouwelijke cabaretières zijn blijkbaar ook favoriet: Lucina Bolding en Brigitte Kaandorp. Op een vierde plek staat het cabaretduo Rundfunk. Na de muziekvoorstelling van Miss Montreal, staan nog twee cabaretiers in de top 10: Peter Pannenkoek en Tineke Schouten. Daarna volgen Ancora en Jan Smit. Cabaretière Sara Kroos sluit de top tien.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.