abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Beste keet van Overijssel

Geplaatst op woensdag 23 november 2011 10:01
mail

Vollenhove - Keet Watskebiert uit Vollenhove is gekozen tot 'beste keet van Overijssel.' De organisatie van de verkiezing was in handen van Plattelandsjongeren.nl in samenwerking met Plattelands Jongeren Overijssel. Deze week wordt de prijs, een high ropes arrangement met alle keetjongeren uitgereikt.

Een jurylid nam een tijdje geleden een kijkje om de keet te keuren. Gekeken werd onder meer naar alcoholbeleid, brandveiligheid, activiteiten en huisregels. Plattelands Jongeren Overijssel is een provinciale vereniging voor en door jongeren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.