abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijk

Beste keet van Overijssel

Geplaatst op woensdag 23 november 2011 10:01
mail

Vollenhove - Keet Watskebiert uit Vollenhove is gekozen tot 'beste keet van Overijssel.' De organisatie van de verkiezing was in handen van Plattelandsjongeren.nl in samenwerking met Plattelands Jongeren Overijssel. Deze week wordt de prijs, een high ropes arrangement met alle keetjongeren uitgereikt.

Een jurylid nam een tijdje geleden een kijkje om de keet te keuren. Gekeken werd onder meer naar alcoholbeleid, brandveiligheid, activiteiten en huisregels. Plattelands Jongeren Overijssel is een provinciale vereniging voor en door jongeren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.