abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Beste keet van Overijssel

Geplaatst op woensdag 23 november 2011 10:01
mail

Vollenhove - Keet Watskebiert uit Vollenhove is gekozen tot 'beste keet van Overijssel.' De organisatie van de verkiezing was in handen van Plattelandsjongeren.nl in samenwerking met Plattelands Jongeren Overijssel. Deze week wordt de prijs, een high ropes arrangement met alle keetjongeren uitgereikt.

Een jurylid nam een tijdje geleden een kijkje om de keet te keuren. Gekeken werd onder meer naar alcoholbeleid, brandveiligheid, activiteiten en huisregels. Plattelands Jongeren Overijssel is een provinciale vereniging voor en door jongeren.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.