abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Buitenspeelmiddag in Steenwijk West

Geplaatst op Tuesday 12 June 2018 08:05
  • © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - Rondom wijkcentrum De Korf in Steenwijk is woensdag 13 juni een buiten-speelmiddag.

Deze is van 15.00 tot 17.00 uur en wordt georganiseerd door KinderVakantieSpelen Steenwijk West in samenwerking met VVN afdeling Steenwijkerland. Alle kinderen uit de wijk zijn van harte welkom. Steenwijk West haakt hiermee in op de nationale buitenspeeldag, alle kindertelevisie gaat deze middag op zwart. Een uitgelezen kans om heerlijk buiten te spelen. De middag staat in het teken van verkeersveiligheid.
 
Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals het uitvoeren van snelheidsmetingen op de naastgelegen weg, reactietesten, het dragen van dronkenmans brillen en een leuk parcours met allerlei verkeersborden om je rijvaardigheid onder de loep te nemen. Dus neem je skelter of fiets mee. Ook staat er deze middag een vrachtwagen van Hellinga, zodat je zo’n voertuig eens van binnen kunt bekijken. Na alle inspanningen is er uiteraard limonade om de dorst te lessen.
 
Alle activiteiten vinden plaats rondom De Korf en deelname is geheel gratis.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.