abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Staking bussen
Het streekvervoer gaat vanaf maandag opnieuw staken. Dit keer voor onbepaalde tijd. Onze stelling: Een of twee dagen staken kan, maar de onzekerheid over de periode zonder busvervoer is voor de reiziger onaanvaardbaar.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Steenwijk

Vandaag opening Domino's Pizza, zaterdag grote actie

Geplaatst op maandag 11 juni 2018 09:00
  • © Domino's Pizza

pinterestmail

Steenwijk - Met de opening van de 250e vestiging in Steenwijk, bereikt Domino’s Pizza vandaag een belangrijke mijlpaal.

De pizzaketen mag zich namelijk het grootste Quick Service Restaurant (QSR) in Nederland noemen op basis van het aantal vestigingen. De mijlpaal wordt deze week groots gevierd. En wie viert, die trakteert. In de week van 11 juni onthult Domino’s een nieuw item op het menu. Ook organiseert Domino’s een bijzondere actie. Op zaterdag 16 juni verkopen alle vestigingen in Nederland tot 16.00 uur 250 pizza’s voor één euro. De opbrengst gaat naar de LINDA Foundation.

Met de opening van de 250e winkel, is Domino’s het grootste QSR in het aantal vestigingen. In de komende 3 tot 5 jaar komen daar nog eens 150 vestigingen bij. Hierdoor is Domino’s één van de meest snelgroeiende bedrijven in Quick Service. Dit onderstreept ook het onderzoek van Misset Horeca dat onlangs verscheen.

Franchisenemers kennen bedrijf door en door

André ten Wolde, CEO Domino’s Nederland: ‘Als je kijkt naar de afgelopen 3 jaar zijn we al enorm gegroeid. In 2015 had Domino’s 153 aantal winkels in Nederland. Over 3 tot 5 jaar zijn dat er 400.’ De franchisenemers zijn een belangrijke factor voor het succes van Domino’s. 70% van franchisenemers is ooit begonnen als pizzabakker of bezorger en kennen het bedrijf daarom door en door.

David Oosterhof begon als pizzabakker

Ook franchisenemer David Oosterhof die de 250e winkel in Steenwijk gaat runnen, begon ooit als pizzabakker. David Oosterhof: ‘Nadat ik begon als pizzabakker, kreeg ik al snel de kans om door te groeien naar regiomanager voor onder andere Deventer, Apeldoorn en Assen. Nu open ik mijn eerste winkel. Dat het ook nog eens de 250e winkel van Domino’s in Nederland is, vind ik helemaal bijzonder!’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.