abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Illegale taxi is actief tussen Steenwijk en Giethoorn

Geplaatst op Tuesday 12 June 2018 20:41
  • © Pixabay

pinterestmail

Steenwijk / Giethoorn – De politie Oost-Nederland waarschuwt voor een illegale taxi tussen Steenwijk en Giethoorn. Veel mensen hebben al een melding gedaan bij de politie.

Dat meldt Rtv Oost. De politie raadt mensen aan zich te melden als ze de illegale taxi zien. Of er meerdere illegale taxi’s actief zijn, is niet bekend. Chauffeurs die zich schuldig maken aan dergelijke activiteiten kunnen een hoge geldboete krijgen.

Toeristen reizen vaak van Steenwijk naar Giethoorn of andersom. Mogelijk is dit de reden dat de illegale taxi in dit gebied actief is.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.