abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Motorcross
Crossende motoren produceren veel lawaai. Dat bleek onlangs weer in Steenwijkerland, waar de motoren tot in het Kornputkwartier te horen waren. In Staphorst vechten omwonenden van een crossbaan vanwege de overlast de omgevingsvergunning voor de rechter aan. Onze stelling: Een keer per maand lawaai door een motorcross vind ik acceptabel.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijk

Illegale taxi is actief tussen Steenwijk en Giethoorn

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018 20:41
  • © Pixabay

pinterestmail

Steenwijk / Giethoorn – De politie Oost-Nederland waarschuwt voor een illegale taxi tussen Steenwijk en Giethoorn. Veel mensen hebben al een melding gedaan bij de politie.

Dat meldt Rtv Oost. De politie raadt mensen aan zich te melden als ze de illegale taxi zien. Of er meerdere illegale taxi’s actief zijn, is niet bekend. Chauffeurs die zich schuldig maken aan dergelijke activiteiten kunnen een hoge geldboete krijgen.

Toeristen reizen vaak van Steenwijk naar Giethoorn of andersom. Mogelijk is dit de reden dat de illegale taxi in dit gebied actief is.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.