abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijk

Illegale taxi is actief tussen Steenwijk en Giethoorn

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018 20:41
  • © Pixabay

pinterestmail

Steenwijk / Giethoorn – De politie Oost-Nederland waarschuwt voor een illegale taxi tussen Steenwijk en Giethoorn. Veel mensen hebben al een melding gedaan bij de politie.

Dat meldt Rtv Oost. De politie raadt mensen aan zich te melden als ze de illegale taxi zien. Of er meerdere illegale taxi’s actief zijn, is niet bekend. Chauffeurs die zich schuldig maken aan dergelijke activiteiten kunnen een hoge geldboete krijgen.

Toeristen reizen vaak van Steenwijk naar Giethoorn of andersom. Mogelijk is dit de reden dat de illegale taxi in dit gebied actief is.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.