abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Intocht Sinterklaas
Zaterdag komt Sinterklaas aan in Nederland. Eerst doet hij om 12.00 uur Zaanstad aan en dan gaat hij verder naar Meppel (13.00 uur) en Steenwijk (13.30 uur). Helaas zijn de weersvoorspellingen niet al te gunstig. Onze stelling: Ook tijdens regen gaan we de stad in om de Sint welkom te heten.
dossiers
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijk

Wijkvereniging verloot uitstapjes

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 15:06
  • © Hanneke de Zwaan

pinterestmail

Steenwijk - Kent of heeft u kinderen in de wijken Woldmeenthe, Oostermeenthe en Nieuwe Gagels die deze zomer niet op vakantie kunnen? Wijkvereniging De Middenweg verloot uitstapjes naar Taman Indonesia op dinsdagmiddagen in augustus.

Het uitstapje wordt gesponsord door de Wijkvereniging én door Taman Indonesia en is bedoeld voor kinderen van de basisschoolleeftijd.

Het vertrek is elke dinsdagmiddag in augustus om 13.00 uur vanaf De Oerthe en de kinderen zijn rond 18.00 uur weer terug. Vrijwilligers van de wijkvereniging begeleiden de groepjes kinderen. Het uitstapje omvat toegang tot het dierenpark, een vogelspotkaart, een drankje en een voederpresentatie.

De kinderen kunnen worden opgegeven via het e-mailadres info@wvdemiddenweg.nl, onder vermelding van naam en leeftijd van het kind, adres, e-mailadres en telefoonnummer van de ouder die bereikbaar is tijdens het uitstapje. De trekking van de loting vindt plaats op vrijdag 20 juli.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.