abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Intocht Sinterklaas
Zaterdag komt Sinterklaas aan in Nederland. Eerst doet hij om 12.00 uur Zaanstad aan en dan gaat hij verder naar Meppel (13.00 uur) en Steenwijk (13.30 uur). Helaas zijn de weersvoorspellingen niet al te gunstig. Onze stelling: Ook tijdens regen gaan we de stad in om de Sint welkom te heten.
dossiers
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijk

Groep 3 en 4 van obs de Samensprong brengt de nacht door op school

Geplaatst op woensdag 11 juli 2018 16:02
  • Samen met zijn klasgenoten, zijn vader en de leerkrachten bracht Romian de nacht door op school. © OBS De Samensprong

pinterestmail

Steenwijk - Romian uit groep 4 van obs de Samensprong wilde weleens weten hoe het was om een nacht door te brengen op school.

Samen met zijn vader schreef hij een brief aan zijn juf en meester waarin hij precies uitlegde wat hij wilde en hoe dit avontuur geregeld moest worden. De meesters en juffen waren meteen enthousiast en vonden dat ze gehoor moesten geven aan dit leuke initiatief.

Dinsdag 10 juli was het zover. Samen met zijn klasgenoten, zijn vader en de leerkrachten bracht Romian de nacht door op school. Na veel lol, te weinig slaap en de volgende morgen samen gezellig ontbijten werd dit voor groep 3 en 4 van obs de Samensprong een onvergetelijke belevenis.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.