abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Intocht Sinterklaas
Zaterdag komt Sinterklaas aan in Nederland. Eerst doet hij om 12.00 uur Zaanstad aan en dan gaat hij verder naar Meppel (13.00 uur) en Steenwijk (13.30 uur). Helaas zijn de weersvoorspellingen niet al te gunstig. Onze stelling: Ook tijdens regen gaan we de stad in om de Sint welkom te heten.
dossiers
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijk

Politie weet wie de vechtjassen zijn

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 13:00
  • © archief

pinterestmail

Steenwijk - De politie heeft de twee groepen, die een maand geleden in Steenwijk met elkaar op de vuist gingen, in kaart gebracht.

In de nacht van zaterdag 16 en zondag 17 juni liep het uit de hand tussen twee groepen. De politie weet nu wat de aanleiding is geweest. ‘Er zouden dames, die bij een groep jongeren hoorden, door een aantal jongeren van een andere groep onjuist zijn bejegend. Dit gedrag werd door de groep, waar de dames bij hoorden, niet getolereerd’, aldus Reinhild Bosch van de politie Steenwijkerland.

In totaal gingen die nacht zo’n veertig jongeren met elkaar op de vuist . Tot twee keer toe. Aan de Oosterpoort en even later op de Meppelerweg. ‘Mocht het weer tot een treffen komen, dan weten we ze te vinden. We hebben ze namelijk uit de anonimiteit gehaald, zoals we dat noemen. We weten wie ze zijn. We hebben de namen en adressen. Dus mocht er weer wat gebeuren, dan kunnen we ze traceren en eventueel aanhouden.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.