abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vakantie
De kans is vrij groot dat volgende week flink zonnig verloopt. Daarbij komen de maxima mogelijk zelfs hoger uit dan deze week. Onze stelling: Vanwege het mooie weer blijven wij dit jaar tijdens de vakantie in Nederland.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Ook in Steenwijkerland zijn op 21 maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen.
Steenwijk

Politie weet wie de vechtjassen zijn

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 13:00
  • © archief

pinterestmail

Steenwijk - De politie heeft de twee groepen, die een maand geleden in Steenwijk met elkaar op de vuist gingen, in kaart gebracht.

In de nacht van zaterdag 16 en zondag 17 juni liep het uit de hand tussen twee groepen. De politie weet nu wat de aanleiding is geweest. ‘Er zouden dames, die bij een groep jongeren hoorden, door een aantal jongeren van een andere groep onjuist zijn bejegend. Dit gedrag werd door de groep, waar de dames bij hoorden, niet getolereerd’, aldus Reinhild Bosch van de politie Steenwijkerland.

In totaal gingen die nacht zo’n veertig jongeren met elkaar op de vuist . Tot twee keer toe. Aan de Oosterpoort en even later op de Meppelerweg. ‘Mocht het weer tot een treffen komen, dan weten we ze te vinden. We hebben ze namelijk uit de anonimiteit gehaald, zoals we dat noemen. We weten wie ze zijn. We hebben de namen en adressen. Dus mocht er weer wat gebeuren, dan kunnen we ze traceren en eventueel aanhouden.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
13 Jul 2018 13:27
Bolke de Beer
Tja, dat zou ik ook zeggen als ik geen flauw idee had wie de schuldigen waren.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.