abonneer nu
 
...
vinkje
DE STELLING
poll
Koopkracht
De koopkracht van de Nederlandse bevolking is in 2017 met 0,5 procent gegroeid. Er werd echter een koopkrachtstijging van 1 procent voorspeld. In de plannen voor Prinsjesdag 2018 staat dat de koopkracht 1,5% stijgt. Onze stelling: ‘Koopkracht omhoog? Ik geloof er niks van…’
...
dossiers
De voetbalkrant 2018 is een uitgave van de Opregte Steenwijker Courant e...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
...
Steenwijk

Politie weet wie de vechtjassen zijn

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 13:00
  • © archief

mail

Steenwijk - De politie heeft de twee groepen, die een maand geleden in Steenwijk met elkaar op de vuist gingen, in kaart gebracht.

In de nacht van zaterdag 16 en zondag 17 juni liep het uit de hand tussen twee groepen. De politie weet nu wat de aanleiding is geweest. ‘Er zouden dames, die bij een groep jongeren hoorden, door een aantal jongeren van een andere groep onjuist zijn bejegend. Dit gedrag werd door de groep, waar de dames bij hoorden, niet getolereerd’, aldus Reinhild Bosch van de politie Steenwijkerland.

In totaal gingen die nacht zo’n veertig jongeren met elkaar op de vuist . Tot twee keer toe. Aan de Oosterpoort en even later op de Meppelerweg. ‘Mocht het weer tot een treffen komen, dan weten we ze te vinden. We hebben ze namelijk uit de anonimiteit gehaald, zoals we dat noemen. We weten wie ze zijn. We hebben de namen en adressen. Dus mocht er weer wat gebeuren, dan kunnen we ze traceren en eventueel aanhouden.’

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (1) Plaats een reactiereacties
profielfoto
13 Jul 2018 13:27
Bolke de Beer
Tja, dat zou ik ook zeggen als ik geen flauw idee had wie de schuldigen waren.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...