abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Klimverbod op hunebedden
Er mag voortaan niet meer geklommen worden op de hunebedden bij Borger. Het Hunebedcentrum en Stichting Het Drentse Landschap hebben dit weekend een verbodsbord geplaatst. De reden? Het klimmen op hunebedden zou ‘weinig respectvol’ en ‘gevaarlijk’ zijn. Een hunebed is volgens het museum en de stichting namelijk geen klimrek, maar een grafmonument.

Onze stelling: Het klimverbod op hunebedden moet gelden voor alle hunebedden in Drenthe, dus ook voor de hunebedden in Diever en Havelte.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Mag basisschool ’t PuzzelsTuk in Tuk blijven of moet ze verhuizen naar...
Steenwijk

Heet RSG nu TrUmp Meesters?

Geplaatst op donderdag 9 augustus 2018 16:00
  • © Google Maps

pinterestmail

Steenwijk - Wie op Google Maps zoekt op RSG Tromp Meesters zoekt komt direct in de juiste plaats: Steenwijk. Echter, er staat - tenminste op de locatie Lijsterbesstraat - RSG TrUmp Meesters. Wat heeft president Donald Trump nu met de scholengemeenschap te maken?

Je kunt een verandering doorgeven via ‘een bewerking voorstellen’ en versturen. Zolang dat vaak genoeg gebeurt, dan verandert in dit geval de naam. Waarschijnlijk halen scholieren dit geintje uit... 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.