abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Volop aan het werk op Markt

Geplaatst op vrijdag 14 september 2018 15:21
  • 0 © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - De herinrinchting van het marktplein in Steenwijk is in volle gang. Op de foto is te zien dat het plein wordt doorgetrokken tot aan de gevels aan de zuidzijde, waar onder andere het Stadsmuseum is gevestigd.

 Het museum is tot en met zaterdag 15 september gesloten. Vanaf vrijdag 21 september is de expositie ‘De Markt’ over het verleden, heden en de toekomst te zien.

De weekmarkt op zaterdag is tijdens de herinrichting van de Markt verplaatst naar de Goeman Borgesiusstraat. Wekelijks is de markt tot en met zaterdag 17 november hier te vinden.

De marktkooplieden hebben in deze periode een stempelactie.

Op zaterdag 17 november is de Sinterklaas-intocht. Het streven is dat het vernieuwde marktplein dan klaar is.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.