abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Volop aan het werk op Markt

Geplaatst op vrijdag 14 september 2018 15:21
  • 0 © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Steenwijk - De herinrinchting van het marktplein in Steenwijk is in volle gang. Op de foto is te zien dat het plein wordt doorgetrokken tot aan de gevels aan de zuidzijde, waar onder andere het Stadsmuseum is gevestigd.

 Het museum is tot en met zaterdag 15 september gesloten. Vanaf vrijdag 21 september is de expositie ‘De Markt’ over het verleden, heden en de toekomst te zien.

De weekmarkt op zaterdag is tijdens de herinrichting van de Markt verplaatst naar de Goeman Borgesiusstraat. Wekelijks is de markt tot en met zaterdag 17 november hier te vinden.

De marktkooplieden hebben in deze periode een stempelactie.

Op zaterdag 17 november is de Sinterklaas-intocht. Het streven is dat het vernieuwde marktplein dan klaar is.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.