abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietshelm
Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op het fietspad: e-bikes, racefietsers, fietsers met de mobiele telefoon in de hand. Daardoor gebeuren er meer ongelukken met fietsers. In 2017 vielen voor het eerst meer dodelijke slachtoffers op de fiets dan in een auto. Onze stelling: het dragen van een fietshelm moet verplicht worden.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Sporthal De Waterwyck viert jubileum met springkussenfestijn

Geplaatst op woensdag 10 oktober 2018 20:27
  • © Barbara Verbeij

pinterestmail

Steenwijk - Vrijdag 12 oktober is het alweer vijf jaar geleden dat de sporters uit Steenwijk de brandende fakkel naar de nieuwe sporthal De Waterwyck brachten en daar het 'Olympische' vuur ontstaken. Dit jubileum wordt in de herfstvakantie gevierd met een groot springkussenfestijn.

Op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober staat de sporthal bomvol met de leukste springkussens voor een heerlijk dagje springen. En je kunt het zelfs combineren met spelen in het zwembad.

Het springkussenfestijn is beide dagen van 09.30 tot 17.00 uur. De entree voor het springkussenfestijn in de sporthal bedraagt 6 euro en een arrangement, waarbij je ook de hele dag kunt zwemmen bedraagt 10 euro. Er zijn verschillende arrangementen, ook inclusief eten.

Kijk op www.dewaterwyck.nl voor meer informatie.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.