abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Motorcross
Crossende motoren produceren veel lawaai. Dat bleek onlangs weer in Steenwijkerland, waar de motoren tot in het Kornputkwartier te horen waren. In Staphorst vechten omwonenden van een crossbaan vanwege de overlast de omgevingsvergunning voor de rechter aan. Onze stelling: Een keer per maand lawaai door een motorcross vind ik acceptabel.
dossiers
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In Giethoorn wordt al jaren gediscussieerd over een gezamenlijke schooll...
Steenwijk

Sporthal De Waterwyck viert jubileum met springkussenfestijn

Geplaatst op woensdag 10 oktober 2018 20:27
  • © Barbara Verbeij

pinterestmail

Steenwijk - Vrijdag 12 oktober is het alweer vijf jaar geleden dat de sporters uit Steenwijk de brandende fakkel naar de nieuwe sporthal De Waterwyck brachten en daar het 'Olympische' vuur ontstaken. Dit jubileum wordt in de herfstvakantie gevierd met een groot springkussenfestijn.

Op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober staat de sporthal bomvol met de leukste springkussens voor een heerlijk dagje springen. En je kunt het zelfs combineren met spelen in het zwembad.

Het springkussenfestijn is beide dagen van 09.30 tot 17.00 uur. De entree voor het springkussenfestijn in de sporthal bedraagt 6 euro en een arrangement, waarbij je ook de hele dag kunt zwemmen bedraagt 10 euro. Er zijn verschillende arrangementen, ook inclusief eten.

Kijk op www.dewaterwyck.nl voor meer informatie.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.