abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Sporthal De Waterwyck viert jubileum met springkussenfestijn

Geplaatst op woensdag 10 oktober 2018 20:27
  • © Barbara Verbeij

pinterestmail

Steenwijk - Vrijdag 12 oktober is het alweer vijf jaar geleden dat de sporters uit Steenwijk de brandende fakkel naar de nieuwe sporthal De Waterwyck brachten en daar het 'Olympische' vuur ontstaken. Dit jubileum wordt in de herfstvakantie gevierd met een groot springkussenfestijn.

Op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober staat de sporthal bomvol met de leukste springkussens voor een heerlijk dagje springen. En je kunt het zelfs combineren met spelen in het zwembad.

Het springkussenfestijn is beide dagen van 09.30 tot 17.00 uur. De entree voor het springkussenfestijn in de sporthal bedraagt 6 euro en een arrangement, waarbij je ook de hele dag kunt zwemmen bedraagt 10 euro. Er zijn verschillende arrangementen, ook inclusief eten.

Kijk op www.dewaterwyck.nl voor meer informatie.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.