abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietshelm
Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op het fietspad: e-bikes, racefietsers, fietsers met de mobiele telefoon in de hand. Daardoor gebeuren er meer ongelukken met fietsers. In 2017 vielen voor het eerst meer dodelijke slachtoffers op de fiets dan in een auto. Onze stelling: het dragen van een fietshelm moet verplicht worden.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

AH Prinsenhoven verrast bewoners Nijenstede met koffiemiddag

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 12:48
  • Medewerkers van AH Prinsenhoven speelden woensdagmiddag voor Sinterklaas in Nijenstede. © Sieb van der Laan

pinterestmail

Steenwijk - Bewoners van woonzorgcentrum Nijenstede beleefden woensdag een gezellige Sinterklaasmiddag. Teamleider Cas Verbeet van AH Prinsenhoven had bedacht dat het een leuk idee zou zijn om de ouderen op 5 december te verrassen met een koffiemiddag.

Met een aantal collega’s ging hij naar de J. Bogermanstraat, waar de Albert Heijn medewerkers een ‘volle bak’ wachtte. Veel bewoners zijn jarenlang klant geweest bij de Albert Heijn in het centrum en waren enthousiast over dit gebaar van ‘hun’ winkel. Ze kwamen dan ook in groten getale af op deze ‘Sinterklaas-koffiemiddag’.

‘In deze tijd van ‘ieder voor zich’ vonden we het een leuk idee om op deze dag iets gezamenlijks te doen’, zeggen de AH medewerkers. Er werd koffie geserveerd met iets lekkers er bij en natuurlijk mocht ook een advocaatje (met slagroom!) niet ontbreken.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.