abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Steenwijk

AH Prinsenhoven verrast bewoners Nijenstede met koffiemiddag

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 12:48
  • Medewerkers van AH Prinsenhoven speelden woensdagmiddag voor Sinterklaas in Nijenstede. © Sieb van der Laan

pinterestmail

Steenwijk - Bewoners van woonzorgcentrum Nijenstede beleefden woensdag een gezellige Sinterklaasmiddag. Teamleider Cas Verbeet van AH Prinsenhoven had bedacht dat het een leuk idee zou zijn om de ouderen op 5 december te verrassen met een koffiemiddag.

Met een aantal collega’s ging hij naar de J. Bogermanstraat, waar de Albert Heijn medewerkers een ‘volle bak’ wachtte. Veel bewoners zijn jarenlang klant geweest bij de Albert Heijn in het centrum en waren enthousiast over dit gebaar van ‘hun’ winkel. Ze kwamen dan ook in groten getale af op deze ‘Sinterklaas-koffiemiddag’.

‘In deze tijd van ‘ieder voor zich’ vonden we het een leuk idee om op deze dag iets gezamenlijks te doen’, zeggen de AH medewerkers. Er werd koffie geserveerd met iets lekkers er bij en natuurlijk mocht ook een advocaatje (met slagroom!) niet ontbreken.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.