abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Steenwijk

Man van fiets gebeukt in Steenwijk

Geplaatst op Sunday 9 December 2018 21:19
  • © NDC Mediagroep / Giggy Jansen

pinterestmail

Steenwijk – Een 51-jarige man uit Steenwijk is in de nacht van zaterdag op zondag door een groepje jongeren van zijn fiets gebeukt.

De man belandde in de sloot en hield enkele blauwe plekken en schaafwonden over aan zijn val. De jongeren fietsten er na het voorval snel vandoor. De man was onderweg van de voetbalkantine naar zijn huis. Op het Oerthepad kwam een groepje jongeren hem tegemoet fietsen. Naar eigen zeggen kreeg de man vervolgens een flinke beuk, waardoor hij met fiets en al in de sloot belandde. De Steenwijker heeft aangifte gedaan.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.