abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Man van fiets gebeukt in Steenwijk

Geplaatst op zondag 9 december 2018 21:19
  • © NDC Mediagroep / Giggy Jansen

pinterestmail

Steenwijk – Een 51-jarige man uit Steenwijk is in de nacht van zaterdag op zondag door een groepje jongeren van zijn fiets gebeukt.

De man belandde in de sloot en hield enkele blauwe plekken en schaafwonden over aan zijn val. De jongeren fietsten er na het voorval snel vandoor. De man was onderweg van de voetbalkantine naar zijn huis. Op het Oerthepad kwam een groepje jongeren hem tegemoet fietsen. Naar eigen zeggen kreeg de man vervolgens een flinke beuk, waardoor hij met fiets en al in de sloot belandde. De Steenwijker heeft aangifte gedaan.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.