abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Henk Slot neemt afscheid van Fancy Fair Grote Kerk Steenwijk

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019 11:11
  • Fancy fair voorzitter Harry Roskambedankte Henk Slot voor de vele jaren dat hij actief is geweest voor de Fancy Fair. © eigen foto

pinterestmail

Steenwijk - Fancy Fair Grote Kerk Steenwijk neemt, na 35 jaar, afscheid van Henk Slot. Tijdens de vergadering op dinsdag 8 januari,bedankte de voorzitter Harry Roskam Henk Slot voor de vele jaren dat hij actief is geweest voor de Fancy Fair.

Bijna wekelijks hebben Steenwijkers hem door Steenwijk zien rijden met auto en kar van de Fancy Fair.

In de begin jaren met oud papier ophalen voor de Fancy Fair. Dit is later overgegaan naar OPA. Maar vooral is hij actief geweest om allerlei goederen op te halen bij mensen die niet zelf in de gelegenheid zijn om deze spullen naar de loods van de Fancy Fair aan de Wheermaten 7 te brengen.

Als dank daarvoor overhandigde de voorzitter hem een cadeaubon en een oorkonde van de commissie. Tevens heeft de commissie hem benoemd tot erelid van de Fancy Fair.

Boelie Huisman gaat zijn werkzaamheden overnemen. Wie niet zelf in de gelegenheid is om zelf spullen naar de loods aan de Wheermaten 7 te brengen kan dus voortaan bellen met Boelie Huisman, tel. 0521-510784. Dan worden de goederen thuis opgehaald.

Men kan ook zelf de goederen elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur afgeven bij de Fancy Fair loods. Alles voor het onderhoud en behoud van het monumentale gebouw de Grote Kerk in Steenwijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.