abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Snelheidscontrole Middenweg Steenwijk

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019 21:33
  • Politie Noordoostpolder/Urk krijgt bijzondere melding. © NDC mediagroep

pinterestmail

Steenwijk - Vandaag werd er een snelheidscontrole gehouden tussen 12:15 uur en 13:00 uur langs de Middenweg in Steenwijk in verband met klachten. Ook op andere wegen zal de komende tijd extra toezicht gehouden worden.

Er werd vandaag proces verbaal opgemaakt tegen vier bestuurders. Een bestuurder reed 64 km/uur bij een weg van rechts en bleek hierna nog steeds erg hard te rijden over de Oostercluft met een aantal wegen van rechts. De bestuurder was een beginnend bestuurder. Een andere bestuurster viel op omdat zij al bellend haar auto bestuurde, met haar 4-jarig kindje zonder kinderzitje voorin. Twee andere bestuurders reden 16 en 20 km/uur te hard na correctie op de kruising Middenweg - Dieptol.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.