abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Steenwijk

Snelheidscontrole Middenweg Steenwijk

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019 21:33
  • Politie Noordoostpolder/Urk krijgt bijzondere melding. © NDC mediagroep

pinterestmail

Steenwijk - Vandaag werd er een snelheidscontrole gehouden tussen 12:15 uur en 13:00 uur langs de Middenweg in Steenwijk in verband met klachten. Ook op andere wegen zal de komende tijd extra toezicht gehouden worden.

Er werd vandaag proces verbaal opgemaakt tegen vier bestuurders. Een bestuurder reed 64 km/uur bij een weg van rechts en bleek hierna nog steeds erg hard te rijden over de Oostercluft met een aantal wegen van rechts. De bestuurder was een beginnend bestuurder. Een andere bestuurster viel op omdat zij al bellend haar auto bestuurde, met haar 4-jarig kindje zonder kinderzitje voorin. Twee andere bestuurders reden 16 en 20 km/uur te hard na correctie op de kruising Middenweg - Dieptol.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.