abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Het is officieel droger dan in 1976 in Nederland en vanaf 23 juli is er ...
Steenwijk

Bogey tapt uit ander vaatje

Geplaatst op zaterdag 12 januari 2019 09:10
  • © Kiekiesschieter

pinterestmail

Steenwijk - Vrijdag 18 januari zal het regionaal bekende Bogey & The Longhorn een bijzonder optreden verzorgen in het Vestzaktheater van De Meenthe in Steenwijk.

De band, die doorgaans feesttenten en festivals met hun opzwepende klanken opluistert, doet nu een greep uit de liedjes die in de loop van de afgelopen twintig jaar de revue zijn gepasseerd en nu nauwelijks meer gespeeld worden.

‘Het wroeten en graven in de oude doos vol setlijsten was nog een hele klus, maar we hebben er juweeltjes uit weten te toveren’, lacht Alex Hagedoorn, frontman van Bogey.

Het belooft een gevarieerde avond te worden, waarin zowel akoestische luisterliedjes, dialect uit de theatershows als wel stampende hits ten gehore zullen worden gebracht. Uiteraard veelal meerstemmig gezongen en bruisend van het Bogey-enthousiasme.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.