abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
Steenwijk

Bogey tapt uit ander vaatje

Geplaatst op donderdag 17 januari 2019 08:30
  • © Kiekiesschieter

pinterestmail

Steenwijk - Vrijdag 18 januari zal het regionaal bekende Bogey & The Longhorn een bijzonder optreden verzorgen in het Vestzaktheater van De Meenthe in Steenwijk.

De band, die doorgaans feesttenten en festivals met hun opzwepende klanken opluistert, doet nu een greep uit de liedjes die in de loop van de afgelopen twintig jaar de revue zijn gepasseerd en nu nauwelijks meer gespeeld worden.

‘Het wroeten en graven in de oude doos vol setlijsten was nog een hele klus, maar we hebben er juweeltjes uit weten te toveren’, lacht Alex Hagedoorn, frontman van Bogey.

Het belooft een gevarieerde avond te worden, waarin zowel akoestische luisterliedjes, dialect uit de theatershows als wel stampende hits ten gehore zullen worden gebracht. Uiteraard veelal meerstemmig gezongen en bruisend van het Bogey-enthousiasme.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.