abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietshelm
Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op het fietspad: e-bikes, racefietsers, fietsers met de mobiele telefoon in de hand. Daardoor gebeuren er meer ongelukken met fietsers. In 2017 vielen voor het eerst meer dodelijke slachtoffers op de fiets dan in een auto. Onze stelling: het dragen van een fietshelm moet verplicht worden.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Politie dreigt camerabeelden fietsendief op Facebook te plaatsen

Geplaatst op Friday 1 February 2019 11:05
  • © Boom uitgevers Nieuwsmedia

pinterestmail

Steenwijk - Op maandagmiddag 14 januari 2019 is er een Gazelle damesfiets met een zwart mandje en zwarte fietstassen gestolen bij de Jumbo Supermarkt aan het Steenwijkerdiep.

De politie heeft duidelijke camerabeelden van de man die de fiets heeft meegenomen. Het gaat om een blanke man, hij is ongeveer 1.75 m lang en droeg op dat moment een zwart petje, een zwart jack, zwarte broek en grijze sportschoenen.

De politie roept hem op om zich bij de politie te melden. Doet hij dat niet, dan legt de politie de beelden voor aan het Openbaar Ministerie voor plaatsing op Facebook. Hij kan zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of een privébericht via de facebookpagina van politie Steenwijkerland.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.