abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over lokale drugsoverlas...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
Steenwijk

Politie dreigt camerabeelden fietsendief op Facebook te plaatsen

Geplaatst op vrijdag 1 februari 2019 11:05
  • © Boom uitgevers Nieuwsmedia

pinterestmail

Steenwijk - Op maandagmiddag 14 januari 2019 is er een Gazelle damesfiets met een zwart mandje en zwarte fietstassen gestolen bij de Jumbo Supermarkt aan het Steenwijkerdiep.

De politie heeft duidelijke camerabeelden van de man die de fiets heeft meegenomen. Het gaat om een blanke man, hij is ongeveer 1.75 m lang en droeg op dat moment een zwart petje, een zwart jack, zwarte broek en grijze sportschoenen.

De politie roept hem op om zich bij de politie te melden. Doet hij dat niet, dan legt de politie de beelden voor aan het Openbaar Ministerie voor plaatsing op Facebook. Hij kan zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of een privébericht via de facebookpagina van politie Steenwijkerland.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.