abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Carnaval voor kinderen in De Oerthe

Geplaatst op woensdag 27 februari 2019 08:00
  • Kindercarnaval © NDC/ Hans Heering

pinterestmail

Steenwijk - In wijkcentrum De Oerthe is op vrijdag 1 maart vanaf 19.00 uur een kindercarnaval. Het evenement is bedoeld voor basisscholieren, en kinderen uit andere wijken mogen ook meedoen.

Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van wijkvereniging de Middenweg. Ranja en meedoen kost niets en koffie en thee voor de mama’s en papa’s zijn ook gratis. Van 19.00 uur tot 20.00 uur is het carnaval voor de onderbouw, daarna is het de beurt aan de bovenbouw. Een mix van beide leeftijdsgroepen mag ook.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.