abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietshelm
Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op het fietspad: e-bikes, racefietsers, fietsers met de mobiele telefoon in de hand. Daardoor gebeuren er meer ongelukken met fietsers. In 2017 vielen voor het eerst meer dodelijke slachtoffers op de fiets dan in een auto. Onze stelling: het dragen van een fietshelm moet verplicht worden.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Steenwijk

Man steelt Volkswagen in Steenwijk en fiets in Hoogeveen

Geplaatst op zaterdag 9 februari 2019 19:21
Laatste wijziging: 10 februari 2019 16:59
  • © archief

pinterestmail

Steenwijk – Zaterdagavond is er ter hoogte van de de Coop supermarkt aan de Scholestraat in Steenwijk een auto gestolen door een man. Later bleek dat hij ook een fiets heeft gestolen in Hoogeveen.

De man stal een Volkswagen Caddy met geblindeerde achterruiten. De politie was in het bezit van camerabeelden van de man die de auto heeft meegenomen. Na de diefstal liet hij een fiets achter die gestolen bleek te zijn in Hoogeveen.

Camerabeelden

De politie heeft Burgernet ingezet. Via een Facebookbericht vroegen ze verder aan de man om zich te melden, omdat ze anders de camerabeelden op Facebook zouden plaatsen.

Zondagmiddag maakte de politie bekend de Volkswagen Caddy te hebben aangetroffen. Of de man zich bij de politie heeft gemeld, is niet bekend.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Steenwijker Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.